Összes oldalmegjelenítés

2012. január 19., csütörtök

Díjtárgyak rogyasztott üvegből


Ugyan alapvetően építészeti, belsőépítészeti üvegekkel foglalkozom, de mindig van pár olyan dolog ami foglalkoztat. Ezek közé tartozik a díjtárgyak készítése. Izgalmassá teszi a feladatot, amikor a konkrétumok mellett mozgástér is rendelkezésemre áll. 

Ezekről a munkákról elmondható, hogy a világ szinte minden tájára elkerültek :).


Klímacsillagnál volt egy kötött forma és egy olyan igény, hogy a kész munkából láthatóvá váljon az, hogy ez újrahasznosított anyagból készült. A csillag üvegdarabokból a talapzat bontott téglából készült. 





 Mediawave "Párhuzamos kultúráért" díj. Itt a kiindulási alap az aktuális logo volt, ami egy barlangrajz figuráit ábrázolja. Különösen szeretem ezeket a motívumokat, nagyon szépek, izgalmasak, sokfélék a maguk egyszerűségében.





  • Különösen megható élmény számomra a 2009-s díjátadó, ez még a Győri Zsinagógában történt. Ezen a díjátadón Hartyándi Jenő a fesztivál igazgató, bemutatott a résztvevőknek. A rendezvény után Szabados György oda jött hozzám és megköszönte a szép díjtárgyat, pedig én csak a készítője voltam...nagyon fontosak az ilyen pillanatok. 

Ez valójában nem maga a díjtárgy, ez csak egy emlékeztető amit a "díjtárgy" miatt készítettek velem. Az anyacégtől kaptak egy plakettet elismerésként a jó munkájukért, amit a vitrinben őriznek.Ehhez még hozzá tartozik egy focipálya is, amit a dolgozók használhatnak. Amit én készíttetem az az udvaron látható, kültéri emlékmű.

Ez pedig egy győri vállalkozás alakulásának 10 éves évfordulójára készült. A legfontosabb partnereik kaptak egy-egy általam készített tárgyat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése