Összes oldalmegjelenítés

2012. február 23., csütörtök

Tükör mozaik-mozaik tükör...

Ha azt mondom mozaik, az emberek többségének az az apró négyzetekből álló üveg vagy kerámia mozaik jut eszükbe amit igen borsos áron adnak az erre szakosodott üzletekben.
 Mi az üvegeink mellett főleg tört mozaikkal dolgozunk, néhol tükörmozaikkal együtt. Ezek felrakása elég időigényes és kell hozzá némi ügyesség meg fantázia.

Ezen a képen egy régi szocreálos épület betonpillérei lettek "eltakarva" a törtmozaikkal. Volt aki megjegyezte, hogy egészségügyi eszközöket forgalmazó céghez nem illik ez a vidámság, azzal együtt nekem tetszik. Itt még megjelennek az általunk készített kerámia elemek, amiket aztán felváltott az üveg.

                                                 

Itt a falon futó mozaikot a pulton is továbbvittük, így teremtve egységet a különböző anyagok között.


 Ez egy nemrég befejezett munka, egy kis előtérben ahonnan a mosdók is nyílnak, tükrökben gondolkodtunk és vidám mozaik kiegészítésben. Tükröt nem egyszerű úgy fotózni, hogy a képet készítő ne látszódjon :). Ebben a munkában minden megjelenik amiről írtam, tükör és tört kerámia mozaik, valamint a rogyasztott üveg.


4 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek, főleg a tükör mozaik :)
    Gratulálok hozzá :)

    VálaszTörlés
  2. Ha szeretnél valami ilyesmit, fordulj hozzánk bizalommal :)

    VálaszTörlés
  3. a harmónia nem tartozik az egészségügyhöz?

    VálaszTörlés
  4. Az államilag finanszírozotthoz sajnos nem, de a magánrendelőkben egyre jobban megtalálhatod a harmóniára való törekvést.
    Patikába is csináltunk munkát, fogorvosi rendelő várójába is...

    VálaszTörlés